+
X

Eventos

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Com treballar en anglès a infantil i primària

7 marzo 2017 - 29 marzo 2017

50euros

Amb l’activitat formativa de Com treballar en anglès a infantil i primària tenim com a objectiu principal que els professors comprenguin com adquireixen i perceben una llengua estrangera els nens d’entre 3 i 12 anys, per tal d’optimitzar les estratègies emprades a l’aula, tot considerant el grau de variabilitat en les intel·ligències i habilitats de cada alumne.

En aquest curs posem a la vostra disposició una sèrie d’eines i coneixements d’allò més eficients amb els alumnes d’Infantil i Primària. A més, oferim recursos metodològics teòrics i pràctics que ajuden els nens a interactuar amb la llengua anglesa a través de l’expressió i la comprensió oral, majoritàriament. El material amb què treballem està dissenyat per ser fàcil d’utilitzar, d’una manera eficient i adaptable, amb els alumnes d’aquestes edats. Hi incloem una gran quantitat de contingut pràctic i innovador (com els web tòpics o diverses eines 2.0), explicat en context, que podeu aplicar immediatament en el marc de la vostra matèria, unitat didàctica o lliçó: contes, cançons, teatre, flashcards de tota mena…

El curs Com treballar en anglès a infantil i primària pot comptabilitzar per a l’acreditació de 30 hores dins del perfil lingüístic en llengua estrangera (anglès, francès, italià, alemany) (AICLE), a partir de la publicació de la nova resolució del 26 d’abril dels perfils professionals de llocs de treballs específics en centres educatius públics.

El curs es realitza de manera online a través d’un campus virtual, amb la col·laboració de l’Associació Proeduca.
Té una durada de 30 hores estructurades en 3 setmanes, amb un preu de 55€ (Ara 50€).

L’horari el marques tu, ja que pots accedir al campus virtual i treballar-hi quan ho necessitis. Durant el curs es realitza una avaluació continuada amb activitats autoavaluatives, intercanvi d’opinions als fòrums i un qüestionari final de satisfacció.

Les properes edicions del curs són:

  • Del 7 al 29 de març
  • Del 4 al 28 d’abril
  • Del 4 al 26 de maig

Detalles

Comienza:
7 marzo 2017
Finaliza:
29 marzo 2017
Precio:
50euros
Categoría del Evento:
Etiquetas del Evento:
, , ,
Web:
http://www.somdocents.com/Cursos/Angles-Primaria

Organizador

SOM DOCENTS
Teléfono:
671 46 98 09
Correo electrónico:
somdocents@somdocents.com
Web:
http://www.somdocents.com

¿Echas de menos algún evento que crees que debería estar en nuestra agenda?

Mándanos un email con la info a: agenda@dosprofesenapuros.com